Си имало една река. На едната страна била мечката што јадела капини, а на другата зајакот.
- Еј, мецо, дојди да видиш нешто што го гледам јас! – вели зајакот.
- Не можам, зајко, јадам!
- Ма, дојди, кога ти велам! Ќе се изненадиш! – вели зајакот.
- Не доаѓам.
Но, зајакот замарал така и мечката сепак решила да отиде до зајакот. Влегла во водата и замалку не се удавила. Кога истоштена дошла кај зајакот, тој рекол:
- Ај, мецо, глеј колку капини има од таа страна на реката!

Вицотека:

Трпана го прашува Трпе:
- Што е тоа орален секс?
- Зини да ти кажам.

Отишол Мујо на работа во Америка и го замолил Хасо да му дава неделен извештај за Фата.
Хасо му праќа извештај:
1. Фата е курва.
2. Цело маало ја е*е.
3. И јас ја е*ев.
4. Што викаш за точката 3.
На тоа Мујо враќа:
1. Знаев дека Фата е курва.
2. Не ми е гајле најдов друга.
3. Фата има сида.
4. Што ќе кажеш за точката 3.

Вицотека:

Страници