Чак Норис ја преживеа смртта.

Вицотека:

Трале раскажува на другарите.
- Вчера се запивме со Трпе во кафана. Заврна дожд и Трпе ме викна кај него да преспијам, арно ама имаа само еден кревет. И така јас си спиев од едната страна, Трпе од другата, а Трпана во средина!
- И што бидна!?
- Ништо, што ќе бидне, Трпана сметаше цело време!

Копале Руските археолози и ископале кабел стар илјада години.
Заклучок:
- Пред 1000 години во Русија имало телефон.

Копале Кинеските археолози и ископале оптички кабел стар три илјади години.
Заклучок:
- Пред 3000 години во Кина постоел интернет.

Слушнале за тоа Македонците и почнале да копаат. Копале, копале и после неколку дневно копање, виделе некое мало дупченце но не успеале да најдат ништо.
Заклучок:
- Уште пред 5000 години во Македонија имало мобилни телефони.

Страници