Разговараат слепец и инвалид:
Cлепецот:
Како иде?
Инвалидот:
Како што гледаш!

Вицотека:

Влегува маж дрво пијан во спалната соба и и вели на жената,
- Жено, многу те сакам, ајде да водиме љубов!
Жената: Бегај бе пијаницо, имам добиено...
Мажот не ја ни слушнал и почнал да си врши работа.
Следното утро кога се разбудил што да види, цел кревет крв, а жена му ја нема, шокиран мажот вика:
- Леле сум ја убил!
Оди во купатило се погледнува во огледало и извикува:
- Лелееее сум ја изел!

Вицотека:

Он:
Здраво, имам 40 години, се бавам со политика и сум поштен човек?
Она:
Здраво душо, имам 35 години, се бавам со проституција и сеуште сум девица!!!

Страници