- Ало, Министерство за финансии?
- Грешка сте, тука е Министерство за развој!
- Ништо, да не ми биде за џабе трошењето кредитов, и на вас да ви еб*м мајката!!!

Влегува некој тип во салон за тетовирање и вика: Сакам на грбот да ми истетовираш пич*а.
- Добро, нема проблем...
- После десет минути: Готово !
- Како бе готово, толку брзо ?
- Е што е тешко да истетовирам пет букви!

Страници