Трпе се јавува на брза помош:
- Ве молам доаѓајте брзо, син ми голтна кондом!!
После 5 минути ете ти го Трпе пак се јавува во брза помош.
- Еј, слушајте, не доаѓајте најдов друг кондом!

Разговараат Мујо и Хасо:
- Знаеш Хасо, мојата жена додека беше бремена ја читаше книгата "Тројцата мускетари" и пред некој ден ми роди тројки.
- Леле Мујо, арно што ми кажа. Ќе отрчам дома, зашто мојата жена ја чита "Алибаба и 40 разбојници".

Вицотека:

Рамиза го прашува Рамче:
-Абе Рамче што е тоа СИТУАЦИЈА ?
Рамче одговара:
-Па види сега Рамизо, тоа ти е, еве да речеме ти доаѓаш од пазар и ме затекнуеш како ја ебам сестра ти, ете ти СИТУАЦИЈА.
Рамиза:
-Ааааааа, значи тоа ти е нешто исто како ти си доаѓаш од работа и ме начекуеш како се ебам со брат ти, а ?
Рамче:
-Е еееј, полека мори, полека, Немој да мешаш СИТУАЦИЈА со ЌУТЕК !!!

Страници