Ако ги?

Ако ги исфрлиме сите лоши работи, тогаш Македонија е
убаво место за живеење.

Повеќе од ВицотекаНа 5 години - да се разбудиш во сув кревет. На 17 години - да спиеш со жена. На 25 години - да најдеш добра жена. На 35... + повеќе

Една жена, на пазар, продава јајца. Останатите ги продаваат по 5 денари, а таа бара 10. Ја советуваат: -Жено, спушти ја... + повеќе

Отишол Трпе на доктор, но не можел да на најде неговата здравствена легитимација па отишол со здравствената... + повеќе

Студент бара цимерка за еднокреветен стан! Страв му е да спие сам.