Насмевни и ти некого

Димензиите мора да бидат помали од 10 MB.
Дозволени типови на датотеки: gif jpg jpeg png bmp tif psd pdf.

Испратиле, НасмевналеНекоја загрепчанка се омажила за кумановец. За време на свадбата, кумановецов се сторил дрво пијан, па вечерта кога дошло ред на жената да и... повеќе

1. Во која битка загина Наполеон? - Во неговата последна. 2. Каде беше потпишана Декларација за независност? - Најдолу. 3. Која е гла... повеќе

Трпе: - Тато, ти си фудбалер, знам дека ќе ме разбереш... Тато: - Што е сине ? Трпе: - Јас денес направив договор со петто оделение да играм... повеќе