Зезалици

Што ке се случи ако црнец и белец паднат од зграда?
Еурокрем.

Вицотека:

Машка дискусија:
Кои жени повеќе ги сакаш оние кој многу зборат или другите:
Кој други!!!

Проститутката е најдобар трговец:
Секогаш има роба,
ја продава робата,
и пак останува со истата роба?

Вицотека:

Страници