Зезалици

Зоки Поки му пишува на Дедо Мраз:
- Почитуван Дедо Мраз, од тебе го сакам само списокот на лошите девојчиња!?

Си биле двајца едниот не дошол!

Вицотека:

Најновата пословица гласи:
Должен си ко Грчка.

Вицотека:

Страници