Зезалици

Направи нешто за татковината - емигрирај!

Вицотека:

Пасев си две јагниња траву по ливаду и едно га прашуе друго:
Веруеш ли у живот после Велигден ?!

Какво мислење имате за хомосексуалците?
ХИВ позитивно!

Вицотека:

Страници