Зезалици

Што рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот?
- Мора да е земјотрес!

Трпана му се дере на Трпе:
- Зашто не ме слушаш, кога знаеш дека ти зборувам?
- Зошто ми зборуваш, кога знаеш дека не те слушам?

- Зошто плавуши мразат да одат во Ве-Це ?
- Треба сами да се соблечат !

Страници