Згодна плавуша

Слатка, згодна плавуша, со плата од 10.000 евра, куќа со базен и стан во центарот на Лондон, не бара ништо, само се фали.

Повеќе од ВицотекаПостојат 3 видови на секс: 1. Домашен секс: Се уште не сте се земале и со саканата се сексате по цела куќа. 2. Креветен... + повеќе

Се случува несреќа на брод, единствени преживеани се Јапонец и Црногорец. Седат двајцата во чамец за спасување и... + повеќе

Една жена продавала јајца на пазар. Ги продавала по цена од 10 ден. по јајце, а сите останати жени по 5 ден. - Аман... + повеќе

Синот на некој полицаец на школо учел за негативни броеви. Но ништо не му било јасно па го замолил неговиот татко да му... + повеќе