Поглед

Охридски туристички оглас:
издавам соби со поглед под езеро.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЖените во 1970: Сакај ме, но не ме допирај! Жените во 1980: Допирај ме, но не ме бакнувај! Жените во 1990: Бакнувај ме... + повеќе

По летниот распуст наставничката ги прашувала децата како си поминале и рекла: - Ајде прво ти Ѓорѓи! - Прво, јас не сум... + повеќе

Трпе и Трпана со својот син отишле во нудистички камп. На плажа одел секој на своја страна Трпе под сенка, Трпана... + повеќе

Иде жена на гинеколог и вика абе мораш да ме направиш да бидам невина, утре свадба правам и докторов вика ок, нема... + повеќе