Ловец

Го прашале зајакот: Која е твоја најголема желба?
Да научам да играм шах?
Зашто токму шах?
Да можам да го изедам ловецот!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаСе јавува човек што дтка во полиција и вели: - Попопополиција? - Да полиција. - Кококошките на комшијата ми сметаат да... + повеќе

Влегува некоја баба во автобус и седнува до некој тинејџер со MP3 плеер. Типот имал многу гласно пуштено музика и... + повеќе

Мажот ќе плати 2 евра наместо 1 евро за работа која му е потребна. Жената ќе плати 1 евро наместо 2 евра за работа која... + повеќе

Почитуванa свекрво? Немојте ве молам, да ме учите како да ги растам своите деца. Јас живеам со едно од ваше дете и... + повеќе