Кино

Касиерката во кино:
- Добро човеку, зошто по трет пат купувате билет?
- Па, што да правам, таму на вратата стои еден идиот и секој пат кога сакам да влезам ми ги кине билетите.

Повеќе од ВицотекаНа испит професорот гинеколог ја прашува студентката: - Кој орган го имаш ти, а јас го немам? - Мозок - одговорила таа.

Звони лудак у лудницу: - Ало ке можете ли да ми кажете има ли некој у собу 29? - Чекај малко. Не нема! - Е фала богу... + повеќе

Он: Ти си најсимпатичната, и најубавата девојка што сум ја видел! Она: Ма не сери, само сакаш да ме е*еш или! Он: Ооо,... + повеќе

Синот: - Тато, како изгледа вагината? Таткото, збунет: - Пред или после секс? Синот: - Пред секс. Таткото: - Епа сине,... + повеќе