Најн

Играле фудбалски натпревар Германија и Англија. Англичаниве изгубиле и четворица нервозни навијачи начекале некоја Германка и почнале да ја соблекуваат.
Оваа почнала да вика: "Најн!, Најн!
И овие викнале уште петмина...

Повеќе од ВицотекаТрпе и Џоле у канцеларија си разговараат: - Трпе, ми дојде преку глава од работа, морам малку да одморам. - Е, како ќе... + повеќе

Си биле еден штурец и една мравка. Тие биле добри пријатели. Цела есен мравката вредно работела и собирала храна за... + повеќе

ТОЈ: Драга, ценејќи по твоите вештини, заклучувам дека не сум ти прв... ТАА : Најдраг мој, ценејќи по твоите, не... + повеќе

Зошто Плавуша кога оди во купатило ја мие косата а не ја плакне??? - Зошто на шампонот и пишува "WASh & GO"