Интер - Милан

Доаѓа Трпе дома од кладилница и и вика на Трпана:
Ах ме изеба Интер.
Трпана:
Ах а мене ме изеба Милан!
Блажо:
Дај да видам ливчето.
Трпана:
***Мене не ми остави ливче***

Повеќе од ВицотекаЖената е како кинески вентилатор. Прво престанува да се врти, потоа престанува да дува, а на крај само прави галама и... + повеќе

6 razlika između žena i muškaraca 6 razlika između žena i muškaraca. 1. Nadimci Ako Katarina, Ljiljana i Marijana u... + повеќе

Оди трпе кај татко му, пред излегување и му вика: Трпе : Тато, може ли денеска да добијам некој денар повеќе? Татко му... + повеќе

Плавуша прв пат прави ручек и после 2-3 залчиња мажот прашува: - Драга а со што го полнеше крапот? - Како тоа мислиш... + повеќе