Јувентус - Милан

Јувентус - Милан играат лига на шампиони. Слободен удар за Јуве на 25 метри. Дел Пјеро ја мести топката, а Колина дотрчува до милановиот жив sид и прашува:
- Момци, абе што сте се свртеле сите накај голманот?
- Па и ние сакаме да го видиме голот!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЖена 8ми месец трудна вика на мужа: - Срце ја знам како ти е без секс, еве ти 1000 денара иди куде комшику заврши... + повеќе

Дошла плавуша од возачки испит и ја прашува другата плавуша: - Не разбирам како паднав на возачки испит? Дојдов до... + повеќе

Оди Трпана на гинеколог и му се жали: Еее докторе, докторе, абе три пати се мажев ама се уште сум невина. Докторот: Еее... + повеќе

Врхунац на љубомору е к'д гу келнер прашује девојку: - Што ќе пиеш? а беќар одговара: - Кој си бе ти да гу прашуеш што... + повеќе