Мозок

На испит професорот гинеколог ја прашува студентката:
- Кој орган го имаш ти, а јас го немам?
- Мозок - одговорила таа.

Повеќе од ВицотекаСедат Ивица и татко му на маса и му вели таткото на Ивица: - Синко, глуп си ко масава!(и тропа по неа) А на тоа синот... + повеќе

Долга листа од работи кои што мажите сакаат да ги слушаат, но за жал жените никогаш не ги кажуваат. Жена никогаш не би... + повеќе

Роналдо: Јас го промашив пеналот. Меси: Јебига, и јас исто. Кака: Не сте сами, и јас промашив. Рамос: Луѓе тоа не е... + повеќе

Што е ѕвезда: - Личност која напорно работи цел живот само за да биде позната и потоа носи темни наочари за некој да не... + повеќе