Поклон

Зошто на влезната врата од влашка куќа има две окца за гледање?
- Горе да види кој доаѓа, долу да види што носи.

Повеќе од ВицотекаТрпе и Цветко тргнале на скијање. Се возеле неколку часа и ги зафатило големо невреме. Се засолнале на некоја фарма и... + повеќе

Една богата вдовица се решила дека и е потребен уште еден маж во животот, па објавила оглас во весник: - Богата вдовица... + повеќе

Што имаат заедничко мажот и сперматозоидот? И обајцата имаат 1:1 000 000 шанси да станат луѓе.

Одат тројца другари во јавна куќа. - Јас сакам плавуша - рекол првиот. - Јас сакам црнка - рекол вториот. - А јас сакам... + повеќе