Трошаџија

Денес потрошив 6150 денари - се пожали еден скржавец на својот сосед.
- А за што си ги потрошил?
- Купив 100 евра

Повеќе од ВицотекаВлегува импотентен Бугарин во аптека и му било срам да побара вијагра. - Имате нешто за секс? - Еве ви кондоми. - А бе... + повеќе

Се враќа жената касно дома и мажот ја прашува: Мажот: Кај беше ма до сега? Жената: На курс бе... Мажот: Тоа 'С' на крај... + повеќе

Што е нимфоманка: Термин кој мажите го користат за жена која сака секс почесто од нив.

Што вели кондом во суд? - Не сум јас крив, ме навлекоа!!!