Седмица

Чак Норис ја фрли коцката и доби седмица!

Повеќе од ВицотекаНекој Тетоец направил дома масакр, си ја убил фамилијата и сега се наоѓа на рочиште на суд: Судијката: - Господине, ќе... + повеќе

Мујо го прашува Хасо: - Што е подобро, да си глупав или да си келав? - Да си глупав! - E зошто глупав? - Па затоа што... + повеќе

Полицаец на работа на стадион, за време на утакмица се туфка ли туфка, па на крај изнервиран станува и вика: - Па добро... + повеќе

Ирска, ќерката ненадејно се врќа дома после 5 години отсуство, за кое време ниеднаш не се јавила. Таткои ја кара: - Што... + повеќе