Интересна земја

Знаеш другар бев во една интересна земја која се се вика Македонија….
Да, сум слушнал дека има таква …
Бев гостин во една кука ..многу љубезни, ама и чудни луѓе..
Замисли - вели зачудено кинезот
-Таткото работи не зема плата,
-Мајката не работи зима плата,
- А Синот е пензионер…

Повеќе од ВицотекаОтишол некој геј на бензинска, од зорт. Си проаѓа покрај една пумпа и тоа цревото, право во задник. Трча исплашен... + повеќе

Наставникот го прашал ученикот: Ако треба да одбереш помеѓу пари или памет, за што ќе се одлучиш? - За пари се разбира... + повеќе

Полицаец го кара некој пијан шофер: - Абе, нели знаеш дека ако си пиел алкохол, дека воопшто не смееш да го допреш... + повеќе

Немојте да се чудите кога ќе видите како наш пратеник си ја брише устата со тоалетна хартија! Знае тој што правеше на... + повеќе