Нудистички камп

Трпе и Трпана со својот син отишле во нудистички камп. На плажа одел секој на своја страна Трпе под сенка, Трпана легната на песок а синот шета по плажа зачуден колку голи луге има..
Не проаѓа долго време ето го синот доаѓа кај Трпе и му вели:
-Тато, тато како оние тетки имаат поголеми цицки од мама?
Види синко – вели Трпе, мали цицки - паметна жена, големи цицки – глупа жена...
Синот задоволен од одговорот се врти и заминува...
Ама, не поминува ни една минута оди кај Трпана...
Мамо, мамо како некои чичковци имаат поголем пишко од тато?
Гледај сине - вели мајката …мал пишко - паметен чичко, голем пишко – глуп чичко...
Сега кога синот сватил дека неговите родители се најпаметни на плажава заминува да се игра.
Ама, не поминува ни 10 минути трча синот кај Трпана и вика...
Мамооо.., мамоооооо треба да го спасиш тато!!!!
Тато разговара со најглупата тетка на плажа, а што подолго разговара он станува се поглуп и поглуп…

Повеќе од ВицотекаДебела жена му вели на преслаб маж: -Кога тебе те гледа човек, може да помисли дека на светот владее глад. Мажот: -А... + повеќе

Полицаецот: - Командире стигна факсот. Командирот: - Нека влезе.

Трпе иде на клиниката и ја прашува медицинска сестра: - Се извинувам, каде се даваат инекции во недела? Медицинска... + повеќе

Во едно село млад човек оди кај попот: - Оче, грешев! - Со која бе синко? - Не можам да ви го кажам името! - Со жената... + повеќе