ЗОО

Италијанац, Француз и Кумановац правив муабет за жене:
Италијанац - Моја жена е како тигрица...
Француз - Моја е како лавица...
Кумановац - И моја е жена е тешка животиња!

Повеќе од ВицотекаЛуѓе кои прават телевизиска анкета на улица налетуваат на Трпе и му поставуваат прашање: - Господине, што мислите што е... + повеќе

Влегува полицаец во автобуска станица, а таму се компјутеризирано. Целиот зачуден му приоѓа на компјутерот и го прашува... + повеќе

Македонец, Србин и Грк фаќаат златна рипка. – Ако ме пуштите, ќе ви исполнам по една желба Србинот: – Јас сакам во... + повеќе

Кумановац у лабораторију да му земев крв. Боцка га сестра ама не му тече крв?! Боцка га у друг прст исто?! Што ќе прави... + повеќе