Жени

Зошто жените живеат подолго од мажите?
- Затоа што немаат жени!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаБрисел има нова стратегија за граѓаните од ЕУ. Еве ја најновата рекламна кампања: Присвојте си Грк за само 500 евра!... + повеќе

- На излезот на еден хотел се разминуваат маж и жена, и мажот случајно ја удирил жената по гради. За да и се извини и... + повеќе

Што прави плавуша пред стаклен ѕид? - Размислува како да се прекачи и да види што има зад него.

Трпе имал голем мерак да се јавува по телефон во доцните ноќни часови на непознати особи. И се јавува на некоја млада... + повеќе