Кикирики

Кога Чак Норис јаде кикирики,
он точно знае која е Кики а кој е Рики!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаРаговараат двајца пријатели: - Ти другар сакаш дебели жени? - Не! - Сакаш жени што прдат? - Не бе! - А фригидни жени... + повеќе

Дете држи слива во рака и го прашува таткото: Тато каква боја се сливите? Темно сина. А зошто оваа е црвена? Затоа што... + повеќе

Зошто Циган кога јаде бурек го откопчува патентот на панталоните??? - Ги пренасочи мувите, за да може на раат да си... + повеќе

Што е среќа во несреќа? - Кога жена ти ќе ти признае дека имаш најголем во цела зграда!