Голф чорапи

– Жено, дај ми ги оние голф чорапине!
– Кои ти се тие голф чорапи, бе?
– А мори оние со девет дупки.

Повеќе од ВицотекаОди пијаница по главна улица, и застанува да моча. Полицаец го гледа и му вели: - Срам да ви е! Казна 50 евра!... + повеќе

Знаеш другар бев во една интересна земја која се се вика Македонија. Да, сум слушнал дека има таква. Бев гостин во една... + повеќе

Оди човек на лекар и му вика: - Докторе можеш ли да направиш да живеам 150 години? - Абе изводливо е, ама треба да ми... + повеќе

- Абе, можеш да имаш секс? - Да чукнам во дрво, можам. - Абе и јас можам да чукнам во дрво, ама дали можеш да имаш секс...