Најдобар трговец

Проститутката е најдобар трговец:
Секогаш има роба,
ја продава робата,
и пак останува со истата роба?

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаМлад дечко му пратил во Хаг тегла со говна на политичарот со порака: Еве ти издаицо, најади се. По неколку дена стига... + повеќе

Калуѓерка фаќа такси. Таксистот цело време се мислел се мислел и на крај конечно собрал храброст и прашал: - Извинете,... + повеќе

Жената се враќа од доктор каде и кажале дека ќе живее уште 12 саати, па му вели на мажот дека сака за последен пат да... + повеќе

На сви жене за Нову Годину кумановци им посакујев интернет у кујну.