Кој други

Машка дискусија:
Кои жени повеќе ги сакаш оние кој многу зборат или другите:
Кој други!!!

Повеќе од ВицотекаГо уништивме организираниот криминал. Сега во државата ништо не функционира!

Судијата го прашува крадецот: - Оженет сте ? - Не сум и никогаш не се женам !!! - Штета, толку паметен човек си, а... + повеќе

Šta žene viču na skretanju za Vrnjačku banju? • Evo Je-banja!

Се враќа некој циган од печалба и таман пред да стигне во Шутка му пука гума. Извадил дизалицата и почнал да одвртува... + повеќе