Виски и бонбони

Директорот излегува од работа на пладне… На вилата со секретарката… Виски. Бонбони.
Заеднички туш.
И после… Безумие… Жестоко… Вечерта се враќа дома.
Уморен поглед.
Обичен бакнеж.
И молба кон сопругата:
- Те молам стави ја вечерата, денес се уморив како куче…
Жената оди во кујната.
Кременадли.
Пиво.
Десерт.
Легнуваат во спалната, свети само телевизорот.
Жената вели:
- Цел ден го чекам овој момент… Одвај дочекав да си дојдеш…
И наеднаш - СМС.
Тој скокнува бос, брзо го грабнува телефонот од масата и трча во тоалетот.
Се затвора внатре за да ја прочита пораката на раат:
„Те сакам! Мислиш ли на мене? Колку јако беше денес, колку чувства имаше!
А тој фантастичен оргазам… Таква сласт и задоволство… Не ли е тоа Рајот?“
Тој брзо ја брише пораката.
Си ја поправа пижамата, излегува и си мисли:
„Мора да бидам повнимателен во иднина. Во душата ми е пролет, но не дај боже жена ми да разбере.“
А жената со ладен поглед го чека пред вратата и налутено го прашува:

- Зошто го зема мојот телефон?

Повеќе од ВицотекаРодителите го однеле 6 годишниот Перица на нудистичка плажа. Како што Перица си играл на плажата, така приметил дека... + повеќе

1. Слободно може да се заебавате на моја сметка, блокирана ми е. 2. Ме уби промаја од ова отворените врати на ЕУ. 3.... + повеќе

Седат Трпе и Перо во кафана и преку улица од кафаната зјапаат во една огромна убава куќа. Т: - Ја гледаш куќана? П: -... + повеќе

Пет германци во Audi Quattro застанале на италијанска граница. Италијанскиот цариник ги застанува и им вели: “Илегално... + повеќе