Еурокрем

Што ке се случи ако црнец и белец паднат од зграда?
Еурокрем.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаКоја е најголемата ноќна мора на нашите цариници? - Европа без граници!

Маж се исповеда: - Оче згрешив. Одам во паркот и зад една грмушка гледам Тој и Таа. - Не е грев чедо. Тоа е нормално... + повеќе

Разговараат двајца полицајци и едниот видно разочаран му вика на другиот: - Дознав дека жана ми е педер! - А бе што... + повеќе

Се враќа жената касно дома и мажот ја прашува: Мажот: Кај беше ма до сега? Жената: На курс бе... Мажот: Тоа 'С' на крај... + повеќе