Предигра

Што е предигра?
Отворање порно слики, милиметар по милиметар во времето кога брзината на интернетот беше 3kb во секунда.

Повеќе од ВицотекаПопален маж излегува од купатилото со чаша вода и 4 аспирина за жена си: - Еве душо, ова е за тебе. - Зошто, па не ме... + повеќе

Судство - хаос Здравство - хаос Образование - хаос Економија - хаос Криминал - организиран

Млада Шкотска двојка (Мери и Џејми) си се додворува во парк: - Џејми, сакаш ли да ме држиш за рака? - Секако, како... + повеќе

08:00 Почеток на работниот ден. 08:30 Пристигнување на работно место. 08:45 Пауза за кафе. 10:00 Проверка на e-mail 11:... + повеќе