Шлиц

Зошто жена не запросува маж?
Зошто кога жена би клекнала пред маж, тој ќе почне да го откопчува шлицот!

Повеќе од ВицотекаОтишол човек на кројач да му сошијат панталони, а кројачот ги завршил дури после шест месеци. - На господ му требаа... + повеќе

Доаѓа Рамче на доктор со син му: - Докторе син ми ништо не јаде, ни леб, ни шеќер, ни месо, ни риба, ништо! - Зошто бе... + повеќе

Охрид е единствениот град во светот, каде езерото е побистро од градоначалникот!

За оние кои сакаат набрзинка да се омажат, а не го познаваат доволно карактерот на својот избраник, однесето го на... + повеќе