Маса

Седат Ивица и татко му на маса и му вели таткото на Ивица:
- Синко, глуп си ко масава!(и тропа по неа)
А на тоа синот станува и вика:
- Тато, тато некој тропа!
- Чекај. сине, јас ке отворам!

Повеќе од Вицотека1. Здогледуваш згодна девојка на забава. Одиш до нејзе и и' велиш: - Многу сум богат. Омажи се за мене! Тоа е директен... + повеќе

Зошто на влавот му изгорела куќата? Затоа што им титкал во пожарикарите!

Секретарката и директорот почнале да се сексаат, Директоре влезе ли? Да! Леле колкав ти е!!!

Си оди дома Трендо, ја гледа мајка му на подот, и ја прашува: Мамо,што ти е? Умирам, сине - му вели таа. А овој, по... + повеќе