Пребрзо

Полицаец запира струмичанец:
- Возевте пребрзо, документи молам.
- Еее, далдисал с’м, не с’м забакарил.
Полицаецот:
- Documents, please.

Повеќе од ВицотекаСе возат четворица другари во кола. Застануваат и им се мести една проститутка. Дечкото од совозачко седиште прашува:... + повеќе

Мажот и го подметнува весникот под нос на жената -Прочитај ја оваа статија за рибите, мила. -Зошто? -Од нив би можела... + повеќе

Секретарката и директорот почнале да се сексаат, Директоре влезе ли? Да! Леле колкав ти е!!!

Во календарот на Чак Норис, после 31-ви март доаѓа 2-ри април. Никој не се заебава со Чак Норис.