Капацитет

Што е интелектуалец:
Индивидуа која има капацитет да размислува подолго од 2 часа за нешто што не е секс.

Повеќе од ВицотекаПаднал Цветко со авион на остров со домордци и немал шо да прави па решил дневник да води и пишувал: - Прв ден: убав... + повеќе

Ја прашува некоја девојка својата пријателка: - Гледам имаш нов дечко билдер, вистински маркантен мачо тип! Каков е... + повеќе

Dolazi žena kod doktora. - Doktore, koliko bih ja trebala biti visoka za svoju težinu? - 4 metra, gospođo. - Eto, ja... + повеќе

Наставничката му вели на Трпе: - Кажи го во сегашно време глаголот оди. - Јас одам, ти одиш, тој оди… - Побрзо бе Трпе... + повеќе