Лазење

Зошто плавуша лази кога оди во маркет?
-Затоа што бара ниски цени.

Повеќе од ВицотекаОди некој дечко во трафика и му вика на продавачот: -Дајте ми 3 кондоми! -Сакате кеса? -Не бе, дај ми ги така, не е... + повеќе

Dvije plavuše ozbiljno razgovaraju: 'E, draga, što misliš, je li bliže Mjesec ili London?' 'Jesi glupa, pa vidi li se... + повеќе

Разговараат Македонец Србин и Босанец во кафана за Европа. Македонецот и Србинот жалат што не се Европа а на тоа... + повеќе

Го прашува судијата Трпе: - Како можеше да изгазиш 12 луѓе? Зар не можеше некако да ги избегнеш? - Па како не судио!... + повеќе