Животни

Ќерката:
Мама сакам коњ?
Ќе го добиеш, ќерко кога ќе се омажиш!

Вицотека:

Зошто прасињата киднале од дома?
Затоа што старците им се свињи!

Испит на фолозофски факултет.
Есеј со што е можно помалку зборови кој ќе содржи, религија, секс, тајна.
Есејот што добил 10-ка гласи:
Боже, трудна сум, бар да знаев чие е детето.

Страници