Чак Норис

Што е ова со Чак Норис, сите го сметаат за бог а тој е само еден обичен актер.
Да беше бог во овој миг ке ми ја треснеше главата од тастатура хсдфгбхџ.всдчќфпеоњ9ту943ѕ5р78921пујфклс н фд

Вицотека:

И Чак Норис знае?
Бранко е крив!!!

Чак Норис кога прави склекови ја бутка земјата надолу.

Вицотека:

Страници