Чак Норис

Само Чак Норис може да кивне без да трепне.

Вицотека:

Само Чак Норис може да испие вода од фонтана на екс!!

Вицотека:

Колку стомачни има направено Чак Норис??
-Сите!!

Вицотека:

Страници