Чак Норис

Само Чак Норис може да ја исправи Крива Паланка!!

Вицотека:

Еднаш Чак Норис дошол два пати!!

Вицотека:

Знаете како настанал зборот точак?
- Чак Норис правел салто и публуката викала:
- То,Чак,то,Чак.

Страници