Црн Хумор

Трпе му се фали на Тасе:
- Сношти се шетав по пругата и видов прекрасна девојка заврзана на пругата. Кога ја ослободив, водев љубов со неа...
Тасе прашува:
- Ти го пушеше ли?
- Не, не можев да и ја најдам главата!

Вицотека:

Зошто мртвачките коли немаат ротационо светло?
Нема потреба се е готово, ништо не е итно!

Љубов моја!!!
Ако спиеш, прати ми ги твоите соништа,
Ако се смееш, прати ми го твојот осмех,
Ако плачеш, прати ми ги твоите солзи,
ТЕ САКАМ !!!
За кратко време стигнува порака од нејзиниот ВИТЕЗ..
Мила моја, Љубов моја..
СЕРАМ …
Што да ти пратам ?

Страници