Црн Хумор

Пријател на Пријателот:
Мојата сопруга е ангел!
Другиот:
Среќа твоја мојате сеуште е жива?!?!

Вицотека:

Брачен пар сака да купи замок. При разгледување на еден го прашуваат сопственикот:
- Да нема случајно духови?
- Немајте гајле, јас овде живеам веќе 600 години и не сум видел ниеден.

Страници