Трпе Трпана

Tрпе лежи во кревет после секс, пуши цигара и се загледува во една слика на ѕидот.
- Кој ти е оној ма на ѕидот - маж ?
- Не.
- Брат ?
- Не.
- Швалер ?
- Не бе, јас сум, само пред операција!

Трпе зошто вчера не беше на училиште.
Решив да и подарам подарок на наставничката, по повод 8 - ми март денот на жената...
... решив да се одмори од мене!

Вицотека:

Трпе го прашува Трале:
- Што е подобро да си глупав или да си ќелав ?
- Да си глупав.
- Е зошто па глупав?
- Па не се гледа!!!

Страници