Секојдневни

Знаеш другар бев во една интересна земја која се се вика Македонија….
Да, сум слушнал дека има таква …
Бев гостин во една кука ..многу љубезни, ама и чудни луѓе..
Замисли - вели зачудено кинезот
-Таткото работи не зема плата,
-Мајката не работи зима плата,
- А Синот е пензионер…

Вицотека:

- Драги, каде си?
- На лов.
- А кој дише толку тешко?
- Една мечка.
- А зошто стенка?
- Затоа што ја ранив.
- Зошто и е женски гласот?
- Од каде да знам? Јас сум ловец, не ветеринар!!!!

Мамооо у школу сви ми викав дека сам изгубен случај!
- Дете ти живиш у стан изнад нас!

Страници