Глупави

Разговараат слепец и инвалид:
Cлепецот:
Како иде?
Инвалидот:
Како што гледаш!

Вицотека:

Жениве можат да зборат за мене колку сакаат, рече педерот!
Јас не ги е*ам !!!

Плавуша излегува од кино и се смее на глас. До неа се доближува еден маж и ја прашува:
- Со среќен крај ли беше филмот?
- Не, со Бред Пит!

Страници