Плавуши

Разговараат две плавуши:
- Слушна за Маца? Се фатила со ветеринар.
- Аууу, што ќе и е старец?
- Не ветеран мори, туку ветеринар. Тие што не јадат месо!

Вицотека:

Застанува плавуша човек на улица и го прачува:
Се извинувам дали можете да ми кажете што значи I don't know?
Не знам - Одговара пролазникот.
О боже, никој не знае!!!

Вицотека:

Атрактивна плавуша во мини суќниче држејки се за рака се качува со дечкото на ескалаторот во некој маркет. Долу се собрала толпа луѓе и гледаат под миничот на плавушата, кога приметува дечкото и почиња да и вика на плавушата:
Па нели ти реков да облечеш подолга суќна да не ти ги гледаат гаќичките:
Плавушата одговара:
Ич не се нервирај драги, овој пат ги зезнав не носам гаќички.

Вицотека:

Страници