Народи

Некој тип сретнува една плавуша се запознаваат и ја кани кај него во хотел и после првата партија секс ја прашува:
- Are you FINISH?
- NO
- Што бе No.
Сега ке ти кажам и пак ја зграбчил.
Откако завршиле и одспале малку пак ја прашува пак оваа NO.
И повторно почнал да ја "пегла" дури се испотиле двајцата и онака задишани пак овој:
- Are u FINISH?
- Nooo, I`m SWIDISH!

Македонец, Германец и Италијанец требало да поминат голема провалија со кола.
Иде Италијанецот со најново Ферари, пред дупката кочи и вика нема шанса јас да ја скокнам провалијата.
Иде Германецот со најново Порше и исто така пред дупката кочи и вика не можам јас да ја поминам.
Иде македонецов со Фиќо, се залетува ја прерипува дупката и овие му нудат пари за смелоста. Македонче одговара:
- Другари не ми требаат пари, само направете ми ги кочницате на колава.

Вицотека:

Трпе оди на службен пат во Јапонија. Таму собира една Јапонка и цела вечер поминува со неа во хотелска соба а таа возбудено викала...
-ХАШИМОТА ! ХАШИМОТА !
Бидејки Трпе не разбирал Јапонски нормално заклучил дека е тоа некој извик на задоволство и одушевеност..
Другото утро оди тој на голф со некои јапонски бизнисмени.
Јапонецот, кој играл прв, со одушевување на присутните го убацува топчето од првпат.
Сите аплаудираат, а Трпе, да испадне паметен, извикува:
-ХАШИМОТА ! ХАШИМОТА !
Јапонецот со неверување му се врти го гледа и го прашува:
-Како тоа мислиш, ПОГРЕШНА ДУПКА ????

Вицотека:

Страници