Други

Богат Кумановец оди на пат и му вели на својот слуга дека може да му се јави само ако е многу, многу важно.
Само што стигнал на одреденото место му зазвонува мобилниот.
-Ало, газда ми пукна рачката од лопататa.
-Ало, па ти нормален си?! Стап? За тоа ми се јавуваш,
-Ама газда многу е пукнат.
-Па што си правел?
-Па го закопав вашето куче.
-Молам, па што му се случило на кучето?
-Па падна греда врз него…
-Каква греда?
-Кога шталата ви гореше.
-ШТАЛА !!!!
-Како мислиш шталата?
-Па кога куќата ви се запали!
-Чекај малку,
-КУЌА!
-Како се запалила куќата?
-Па од свеќата.
-Од каква свеќа?
-А, од свеќата што ја запаливме кога татко ви умре!
-Ја неможам да верувам, ќе добијам инфаркт.
-Па и тој доби инфаркт!!!
Со плачлив глас газдата,
–А како добил инфаркт?
-Па, кога не нејде мене и вашата жена заедно во кревет!!!

Вицотека:

Една девојка стоела на работ на бродот за крстарење. Колку убава девојка со шешир – си помислил еден од гостите. Таа го држела шеширот со двете раце бидејки почнало да дува ветер.
Господинот неможел да и одолее па и се доближил, за да се најде во муабет и рекол:
-Извинете госпогице , не сакам да ви сметам но дали приметивте дека вашето здолниште се крена многу високо од ветерот?
- Да, приметив господине, јас морам да го држам шеширот со две раце може да ми летне ..
-Но …. вистинските госпоѓици треба да знаат оти нивните интимни делови не треба да бидат изложени во јавност…!
Таа фрли поглед надоле, па потоа нагоре и му рече:
-Господине, ова што вие го гледате доле е старо 25 години. А шеширот го купив вчера…

Вицотека:

На сред операција хирургот целиот испотен му довикува на анестезиологот:
Брзо колега ми треба уште анестезијаза операцијата, ќе продолжим повеќе него што мислев!
Добро а каква анестезија увозна или наша Македонска?
Абе дај од нашата поевтина е!
Добро сега: НАНИ МИ НАНИ ГОЛЕМО СТАНИ ... :)))))

Страници